با لوبیا چیتی دست چین هیچ گاه دچار آنفولانزای روده ای نخواهید شد

استفاده از لوبیا چیتی دست چین یا سیاه بستگی به ترجیح شخصی و دستور پخت دقیق دارد.

یک تحقیق کوتاه هشت هفته ای نشان داد که خوردن ½ فنجان (86 گرم) لوبیا چیتی در روز سطوح کلسترول تام و LDL (بد) را کاهش می دهد و منجر به افزایش خطر بیماری قلبی می شود.

مطالعه دیگری نشان داد که خوردن لوبیا چیتی به طور مکرر باعث کاهش کلسترول LDL (بد) و در عین حال افزایش سنتز پروپیونات می شود.

بنابراین می‌توان گفت که لوبیا چیتی که روزانه مصرف می‌شود هیچ ضرری ندارد مگر اینکه بیش از حد مصرف شود.

برعکس، گفته می شود که لوبیا چیتی منبع خوبی برای کاهش چربی است.

از آنجایی که لوبیا سرشار از فیبر است، معده را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد و به کاهش پرخوری کمک می‌کند.

تنها زمانی که لوبیا باعث افزایش وزن شما می شود این است که بیش از حد خورده شود.

لوبیا چیتی خشک در آمریکای شمالی و جنوبی بسیار محبوب است.

می توان لوبیا خشک را در بسته های درزگیر هوا برای استفاده طولانی مدت یا لوبیا کنسرو شده را برای استفاده فوری تا کوتاه مدت از سوپر مارکت ها خریداری کرد.

لوبیا

لوبیا خشک می تواند تا چند ماه خوب بماند. در مکان های خشک و خنک، دور از نور مستقیم خورشید، رطوبت و رطوبت بیش از حد نگهداری شود.

لوبیاهای تازه و نارس را نیز می توان به روشی مشابه لوبیا سبز ذخیره و استفاده کرد.

لوبیا چیتی یکی از مورد علاقه ترین لوبیاهای خشک در ایالات متحده، مکزیک و برزیل است.

پخت و پز اغلب نیاز به خیساندن در آب سرد به مدت 5-8 ساعت دارد.

پینتو نسبت به سایر انواع لوبیا خشک زمان بیشتری برای پختن دارد. همچنین می توان آن ها را به مدت 1 ساعت بجوشانید یا بعد از خیساندن به مدت 35 دقیقه با فشار بپزید.

خیساندن و جوشاندن نیز به از بین بردن ترکیبات ضد تغذیه و کاهش نفخ کمک می کند.

مانند سایر لوبیاهای قرمز، مصرف لوبیا چیتی پخته نشده یا نپخته نیز می تواند باعث مسمومیت با سم فیتوهماگلوتینین (لکتین) شود، وضعیتی که ممکن است باعث تجمع گلبول های قرمز در انسان شود.

علائم دیگر عبارتند از تهوع، استفراغ و اسهال. پختن در زودپز این ترکیبات را خنثی کرده و برای مصرف بی خطر می کند.