تهیه مربا هویج شانا در ایران و خاورمیانه بسیار رایج است مرابه یک کلمه عربی برای مربا است.
مربای هویج در کشور من ایران یکی از مرباهای پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه است.
در صبحانه ایرانی این مربا را در صبحانه همراه با نان و کره و فنجان چای میل می کنند و با نان تست نیز به خوبی میل می شود.
ما در ایران انواع مربا را با میوه ها، سبزیجات و گل هایی مانند.
مربای پوست هندوانه، مربای کدو تنبل، مربای لیمو پرتقال، مربای تازه پوست پسته درست می کنیم. بادمجان (بادمجان)، شاداب، گل رز، توت فرنگی، زرشک، سیب، به، انگور، مربای پوست پرتقال لیمو و
هویج در زبان فارسی حویج هویج و مربای هویج مربای حویج مربای هویج است.
مربای هویج را می توان با پرتقال یا با پسته و بادام درست کرد. با چیزهای مختلفی مانند هل، گلاب یا وانیل طعم دار می شود.
پیروی از آن بسیار آسان است و نیازی به تکنیک یا تجهیزات خاصی ندارد.
تهیه این مربا بسیار آسان است و نیازی به تکنیک و تجهیزات خاصی نیست.
مربای هویج مربا است اما شاید آنطور که می دانید مربا نباشد. مثل مربای نباتی نرم است (اگر از هویج رنده شده استفاده کنید).
اما در پایان روز، باز هم می توانید این مربای خوشمزه را دقیقاً مانند مرباهای دیگر استفاده کنید.
می توانید این مربای پرتقال هویج طعم دار را روی نان تست کره ای داغ بمالید یا برای رویه کیک یا کلوچه، تارت، وافل، اسکون، کلچه کلوچه، نان پیتا، لواش نان نان لواش یا تورتیلا.
این مربا با قوام غلیظ، رنگ پر جنب و جوش و با ترکیب هویج با پوست پرتقال، هل و گلاب، خوشمزه بهشتی است.
اگر دوست ندارید هویج را رنده کنید، نگران نباشید. به سادگی آنها را به شکل گرد یا هر شکلی که دوست دارید برش دهید.
هویج رنده شده، پوست پرتقال، آب پرتقال، شکر را بریزید
غلاف های آب و هل در یک قابلمه بزرگ.
به آرامی هم بزنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه روی حرارت زیاد بجوشانید یا تا زمانی که بیشتر مایع آن تبخیر شود (اما نه کاملا) و هویج پخته و نرم شود و غلظت آن باید کاملاً مایع باشد.
در واقع در حالی که مربا داغ است، می شود. به نظر آبریزش می رسد، اما صبر کنید تا مربا خنک شود، زیرا مربا کمی طول می کشد تا سرد شود و ببندد.