قوری چینی سه تیکه بسیار سنتی دست ساز قهوه ای اصل بتی توسط همین شرکت بریتانیایی از سال 1695 ساخته شده است.
خاک رس سفالی مخصوص استفاده شده به گرم نگه داشتن چای برای مدت طولانی کمک می کند.
بسیاری از قوریهای ما با دستگیرههایی که با دقت طراحی شدهاند که جلوه را محدود میکنند، بر این مشکل غلبه میکنند.
لزوماً خوب نیست که برخی از چای ها را برای مدت طولانی تری گرم نگه دارید.
در حالی که قابلمه های فولادی ضد زنگ برای چای کیسه ای عالی هستند، گرم نگه داشتن برگ های شل می تواند منجر به طعم ناخوشایند و بیش از حد آن شود زیرا چای همچنان تانن آزاد می کند.
در حالی که فولاد ضد زنگ روشن و مدرن است، جذابیت سنتی و لوکس قوری چینی را ندارد.
یکی از ایرادات این یکی این است که شما باید صافی خود را بخرید زیرا با یک انفوزور داخلی همراه نیست. اما من فکر می کنم این فقط آن را جذاب تر می کند.
اگر سلیقه شما مدرن تر است، این قوری سرامیکی Tealyra را دوست خواهید داشت.
این قوری در انواع رنگ های فوق العاده روشن عرضه می شود که در هر آشپزخانه ای زیبا به نظر می رسد. من شخصا عاشق رنگ های فیروزه ای و لیمویی هستم!
چینی است اما دارای آستین براق استیل ضد زنگ با آستر نمدی مخصوص است که لیز می خورد تا چای شما را ساعت ها گرم نگه دارد.
این قطعا گران ترین قوری در این لیست است.
اگر به دنبال بهترین قوری چینی برای مصارف روزانه هستید و نمیخواهید پولتان را خراب کنید، این قوری انتخاب عالی دیگری است.
قوری از هر نوع در سراسر ژاپن ساخته می شود.
سفالفروشیهای تخصصی همه اشکال و اندازهها را میفروشند، برخی از خشت، برخی از چینی، برخی سبکهای روستایی سفالی، و برخی دیگر عجیب و غریب با لمس طنز.
انواع بیپایان هستند و میتوان ساعتهای لذتبخش بیشماری را در جستجوی یافتن ایدهآل صرف کرد.
گفته میشود که برخی از دوستداران چای، سبکهای خاصی را برای انواع خاصی از چای ترجیح میدهند، اما این واقعاً به خود فرد بستگی دارد که در مورد ترجیح خود تصمیم بگیرد.
طراحی این قوری ها ریختن آخرین قطره چای را آسان می کند.
قوری هایی که مخصوصاً برای افراد چپ دست ساخته شده اند نیز وجود دارند، اگرچه طرح های آن محدود است.
استفاده از این قوری ها چه راست دست باشد و چه چپ دست آسان است و مخصوصاً برای کسانی که عادت به استفاده از قوری های سبک غربی دارند مناسب است.