خوردن ارده سفید موجب درمان بیماران هپاتیتی می شود

ارده سفید یکی از بهترین و مقوی ترین غذاها به ویژه در وعده سحری است که به دلیل کالری زیاد برای تامین انرژی و مواد مغذی برای بدن به ویژه گروه سنی کودکان، سالمندان و بیماران است.

در این مقاله به خواص ارده و فواید آن برای سلامتی می پردازیم.

ارزش غذایی حلوا ارده از آنجایی که حلوا ارده از کنجد تشکیل شده است، حاوی مواد و ویتامین های موجود در کنجد، ویتامین های گروه B، ویتامین A و D، لسیتین و حاوی غیر اشباع است.

ارده از ترکیب کنجد با آبغوره یا شکر تهیه می شود و غذایی خوش طعم و لذیذ در کنار وعده های غذایی روزانه به خصوص صبحانه است.

در کشورهای مختلف دنیا ارده را به اشکال مختلف تهیه می کنند که کمی با نوع ایرانی آن متفاوت است.

اما اجزای اصلی آن کنجد و شکر در همه آنهاست.

برای تهیه ارده غرب آسیا به مواد زیر نیاز دارید.

و اسیدهای چرب اشباع مانند اسید اولئیک.

ارده نوع ارده طبع گرمایی دارد و برای افراد سردسیر مفید است.

ارده

کاهش وزن با ارده در هوای سرد ارده به دلیل دیر هضم بودن و سنگین بودن آن به رژیم های لاغری افراد خونسرد اضافه می شود و اشتها را از بین می برد و میل به غذا را به تاخیر می اندازد.

خواص ارده برای افراد خونسرد مصرف ارده ارده باعث افزایش قوای جنسی و نعوظ و تقویت بدن می شود.

ارده قاعده‌آور است و برای درمان بیماری‌های رحم مفید است.

ارده پر کالری است، بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی کودکان بهتر است در وعده صبحانه ارده بخورند.

ارده درمان کننده کم خونی و فقر آهن است، بنابراین مصرف آن به خانم ها و دختران توصیه می شود.

مصرف ارده باعث کاهش درد استخوان و مفاصل در افراد سرد مزاج می شود مصرف روزانه حلوا ارده به رفع بی حسی، بی حسی و فلج کمک می کند.

کاهش فشار خون یکی از فواید مصرف ارده است. مصرف ارده باعث باز شدن انسداد اعضای مختلف بدن، بلغم و جوش در افراد سرد مزاج می شود.