استفاده از رب آلوچه در رشت موجب کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود

رب آلوچه در رشت برای استفاده در سس مناسب است، به خصوص در هر سالادی که می خواهید طعم خاورمیانه ای به آن بدهید.

مانند سالاد فتوش گیاهی از دستور غذای گیاهی، که به اندازه کافی دلچسب است که به خودی خود یک وعده غذایی باشد.

رب آلوچه طعم بیشتری به این «سیگارهای» سرگرم‌کننده توسط Kravings Food Adventures می‌دهد. او در سایت خود یک ویدیوی عالی با نکاتی برای پر کردن رول فنری دارد!

سس خوش طعم، کلید کباب گوشت خوک در آشپزخانه My Island Bistro با انار، شراب قرمز و سس سیر سیاه است.

سیر سیاه طعم متفاوتی با سیر سنتی دارد که واقعاً سس را به سطح متفاوتی می برد!

ما اغلب مواد لازم را برای یک دستور غذایی خاص می خریم و آنها بدون استفاده و دوست نداشتن در کمدهای ما می نشینند تا زمانی که تاریخ مصرف آنها تمام شود و در سطل زباله قرار بگیرند.

گمان من این است که رب آلوچه ممکن است در آن دسته باشد، بنابراین در اینجا چند کار برای شما وجود دارد.

تانگ ترش یا شیرین دوست داشتنی یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها، هم شور و هم شیرین است، پس اینها را امتحان کنید!

رب

من دوست دارم رب آلوچه را به سالاد اضافه کنم تا شیرینی ترش دوست داشتنی داشته باشد.

من معمولاً وقتی سالاد کاملاً ترد است آن را به سس اضافه می‌کنم، و همچنین روی گوجه‌فرنگی دوست‌داشتنی است.

هیچ راه درست یا غلطی برای انجام این کار وجود ندارد، اما همیشه مانند بیشتر چیزها، محافظه‌کارانه اضافه کنید، زیرا همیشه می‌توانید موارد بیشتری اضافه کنید اما حذف آن سخت‌تر است.

همچنین می توانید سرکه، سیر له شده و/یا سبزی، سماق یا سایر ادویه ها را اضافه کنید.

من رب آلوچه را به عنوان ماریناد برای مرغ دوست دارم و می توانید آن را با ماهی، گوشت گاو، اردک یا به عنوان لعاب برای گوشت خوک استفاده کنید.

کیسیر ترکی از گندم بلغور پخته شده با مواد خوش طعم هم زده درست می شود.

من از رب گوجه فرنگی، رب آلوچه، روغن زیتون، نمک و فلفل، پیاز خرد شده، نعنا و جعفری خرد شده و آبلیمو استفاده می کنم.

این ایده مخفف هر غله یا عدس و سایر حبوبات است با طعم های خوشمزه مخلوط کنید و یک غذای عالی خواهید داشت.

من عاشق درست کردن گانوش بابا با برشته کردن بادمجان های کامل هستم که چند بار در فر یا روی کباب سوراخ شده تا ریخته و ذغالی شوند.

سپس گوشت را بیرون می‌کشم و قبل از مخلوط کردن آن با رب آلوچه، روغن زیتون و نمک دریا، و شاید مقداری سیر له شده، سبزی‌های خرد شده و یا تاهینی، آن را تقریباً خرد می‌کنم.